Annonce
De tre gulddiplomer, der beviser René Langholms værd som slagter. Guld får man, når seks slagtermestre uafhængigt af hinanden alle giver 10 point (maksimum) til et produkt, så scoren når 60. Foto: Kristian Isaksen
Skibhus Avisen

Guld-postej og sølvpølser: Skibhusslagteren blev marineret i ædelmetaller

Det blev til en 2.-plads for René Langholm, da Danmarks bedste leverpostej skulle kåres i Herning. Blot en stemme afgjorde udfaldet for slagteren, der gerne ville have vundet, men som stadig vendte hjem til Skibhus med masser af fornem hæder.

Annonce
  • De tre gulddiplomer, der beviser René Langholms værd som slagter. Guld får man, når seks slagtermestre uafhængigt af hinanden alle giver 10 point (maksimum) til et produkt, så scoren når 60. Foto: Kristian Isaksen
  • René Langholm hælder den flydende leverpostej op, efter alle de åbenlyse - og hemmelige - ingredienser er mikset sammen. Foto: Kristian Isaksen
  • Sølvpølserne hænger lidt skjult. Foto: Kristian Isaksen
  • Danmarks næstbedste leverpostej - med en stemme. Foto: Kristian Isaksen
  • Gammeldaws slagterbolcher. Vi prøvesmagte dem på avisen og kunne efterfølgende erklære os tilfredse med dommernes bedømmelse. Foto: Kristian Isaksen
  • Snackpølsen har endnu ikke fået guldklistermærker. - Men de kommer, siger René Langholm. Foto: Kristian Isaksen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce