Der var igen, igen, igen høstfest på Marienlund Hovedgård og som altid glædede de hattepåklædte gæster sig til svulmende frankfurtere og frisk kartoffelsalat. Og til dessert kunne de passende købe nyslynget, hjemmelavet honning med hjem.
Copy link address
Kristian Isaksen , kris@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Jens Arne Petersen viser stolt honningen frem. Til produktionen er der - udover en hulens masse honningbier - fire mand tilknyttet til slyngningen. Foto: Kristian Isaksen -
Honningen med mærkat, der ikke efterlader tvivl om, hvorhenne den evigt holdbare spise er produceret. Foto: Kristian Isaksen -
Fine hatte på gæsterne. Foto: Kristian Isaksen -
Fine hatte på gæsterne. Foto: Kristian Isaksen -
Jens Arne Petersen, formand i Skibhuscentret, holder en lille tale. Foto: Kristian Isaksen -
Fine hatte på gæsterne. Foto: Kristian Isaksen -
Fine hatte på gæsterne. Foto: Kristian Isaksen -
Bistaderne i bigården. Det er her magien sker. Foto: Kristian Isaksen -
Stort set alle gæster har hat på - det er en vedvarende tradition ved høstfesten. Foto: Kristian Isaksen