Annonce
Det skal være en ganske særlig leverpostej, førend den kan kaldes Danmarks bedste. For der er mange gode bud derude. - Det handler om mere end smag. Det handler om ensartethed og kunne holde den høje standard. Det handler om, hvordan strukturen er i den enkelte leverpostej og om man har ramt de helt rigtige forhold af ingredienser og varme. Det er lidt en videnskab, siger René Langholm, indehaver af Skibhusslagteren. Foto: Kristian Isaksen
Skibhus Avisen

Skibhusslagteren i finale: Er dette Danmarks bedste pålæg?

René Langholm har overbevist et dommerpanel om, at hans smørbare brødpålæg - leverpostejen - hører til i landets absolutte elite. Til marts kan han måske endda bryste sig af at have landets allerbedste.

Annonce
  • Det skal være en ganske særlig leverpostej, førend den kan kaldes Danmarks bedste. For der er mange gode bud derude. - Det handler om mere end smag. Det handler om ensartethed og kunne holde den høje standard. Det handler om, hvordan strukturen er i den enkelte leverpostej og om man har ramt de helt rigtige forhold af ingredienser og varme. Det er lidt en videnskab, siger René Langholm, indehaver af Skibhusslagteren. Foto: Kristian Isaksen
  • Først skal der en masse spæk i. Foto: Kristian Isaksen
  • Dernæst selvfølgelig leveren. Foto: Kristian Isaksen
  • Og vand får man også svært ved at komme udenom. Foto: Kristian Isaksen
  • Hvad der kommer i udover disse tre ingredienser lader vi forblive hemmeligt. En dygtig magiker afslører heller ikke sine bedste tricks. Her bliver mesteren afløst af lærlingen. Foto: Kristian Isaksen
  • René Langholm står af og til også selv bag disken. Foto: Kristian Isaksen
  • Beviset på, at han i midten af marts er at finde i Herning ved FoodExpo - og muligvis vender hjem i stor triumf. - Der går 45.000 mennesker igennem ved messen, så der kommer til at være nogle tusinde der smager på leverpostejen og de kan alle give deres besyv med. Vi tager 18 kilo leverpostej med. Det bliver eddermame til mange smagsprøver, siger slagtermesteren. Foto: Kristian Isaksen
  • René Lanholms hustru Malene Langholm er medindehaver af Skibhusslagteren. Her i færd med at ekspedere kunder. Foto: Kristian Isaksen
  • Bowlerhatten - beviset på veludført svendeprøve - hænger i butikken. Rneé Langholm ifører sig den først den dag, at han har modtaget én af slagterbranchens stor hædere - måske det sker med leverpostejen. Foto: Kristian Isaksen
  • Skibhusslagteren. Foto: Kristian Isaksen
  • Foto: Kristian Isaksen
  • Foto: Kristian Isaksen
  • Foto: Kristian Isaksen
  • Foto: Kristian Isaksen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce